slide1
slide2
slide3
slide4

Topklus NH verzorgt uw veranda op maat in Heerhugowaard

Wilt u een mooie veranda op maat in de tuin? Topklus NH is uw partner in omgeving Heerhugowaard voor het leveren van houten veranda’s. Van kleine overkappingen voor fietsen tot een grote veranda met schuur, dankzij onze jarenlange ervaring bouwen wij alles wat u wenst tegen een scherpe prijs.

Diverse houtsoorten en dakbedekkingen van kwaliteit

Voor veranda’s in Heerhugowaard bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren de vlonder in diverse soorten hout en binnen verschillende budgetten. Zo geeft duurzaam eikenhout een mooi effect, is vurenhout wat zachter en heeft het makkelijk bewerkbare douglas een robuust uiterlijk. Hardhout is daarentegen iets steviger dan de rest. Tevens bieden wij elk soort dakbedekking: duurzame bitumen, dakpannen, hout met teerbekleding en lichtdoorlatend polycarbonaat. Daarnaast bieden wij u nog veel meer mogelijkheden. U vraagt, wij regelen het.

Bij Topklus NH kunt u zorgeloos uw veranda laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van alle soorten veranda’s in Heerhugowaard en bieden onze diensten aan voor een laag tarief. Hierbij verzorgen we ook de waterafvoer. We leveren minimaal een jaar lang garantie op al ons werk. Voordat ons professionele team met u aan de slag gaat bespreken we uitvoerig uw wensen. Vervolgens maken wij een offerte op maat en gaan na goedkeuring voor u aan de slag.

Wilt u meer weten of een veranda op maat laten maken door Topklus NH? Bel naar 06-51865425 of vul het contactformulier in op onze website. We nemen spoedig contact met u op.