Blog

Steigerhouten meubelen

Topklus NH maakt uw steigerhouten meubel op maat

Wilt u een steigerhouten meubel op maat laten maken in omgeving Heerhugowaard? Dan kunt u terecht bij Topklus NH. Wij verzorgen tegen een voordelige prijs de gewenste meubelstukken van steigerhout. Tevens geven wij minimaal een jaar garantie op al onze werken.

Tafels, stoelen en banken van steigerhout in Heerhugowaard

Wij leveren steigerhouten meubels volledig naar uw wens. Of het nu gaat om een steigerhouten bank of steigerhouten tafel, bij ons kunt u alle soorten meubels laten maken. Het materiaal ziet er mooi en robuust uit en heeft een natuurlijke impregnatie door al het cement wat er in gelopen is. Hierdoor blijft het hout ook langer goed en gaat het niet rotten als u het meubelstuk buiten neerzet. Steigerhout is vrij zacht en daardoor makkelijk bewerkbaar. Onze specialisten kunnen daardoor snel te werk gaan en in een korte tijd een prachtige steigerhouten meubel op maat bezorgen.

Tijdelijk 25% korting op diverse steigerhouten meubelen

Verrijk uw tuin of huis met steigerhouten meubelen

Bank 2 meter: Normaal 299,- nu 225,-

Tafel 2 x 1 meter: Normaal 325,- nu 245,-

Grote hoekbank 3 x 2 meter: Normaal 695,- nu 521,-

Ieder meubel van steigerhout in uw tuin is een verrijking en u beleeft er jaren lang plezier van zonder dat u het materiaal hoeft te behandelen. In overleg maken wij het ontwerp en een offerte om vervolgens voor u aan de slag te gaan.

Wilt u meer weten of een steigerhouten meubel op maat in omgeving Heerhugowaard door Topklus NH laten maken? Bel naar 085-2080151 of stuur een e-mail naar info@topklus.net. We nemen spoedig contact met u op.

***

Wij maken alle meubel geheel naar uw wens. U wilt een bank van 4 meter? Geen probleem. Alle meubels die hier onder op de foto staan zijn naar de wensen van de klant gemaakt.

En steigerhouten meubel in uw tuin is een verrijking en kunt u jaren lang plezier van hebben zonder dat u het hout hoeft te behandelen.

 

steigerhouten meubelen

steigerhouten tafel20131009_10000420131012_12055920131012_142826steigerhouten bank

steigerhouten bijzettafelsteigerhouten bijzettafelsteigerhouten banksteigerhouten bijzettafelsteigerhouten bijzettafelsteigerhouten eettafelsteigerhouten wastafel

1 Comment

0
  • eleni

    goedemorgen,
    ik zie een leuk badkamer meubel op de foto.
    wat kost deze?
    mvg Eleni witteveen

Post A Comment