slide1
slide2
slide3
slide4

Topklus NH verzorgt uw schutting op maat in Heerhugowaard

Voor buitenprojecten als een schutting op maat bent u bij Topklus NH aan het juiste adres. We bouwen schuttingen in Heerhugowaard volledig naar uw wensen tegen een scherpe prijs. Onze omheining is altijd van een goede kwaliteit en gaat jaren met u mee.

Geïmpregneerd en hard hout voor nieuwe of gerenoveerde omheining

Naast tuinhuisjes, veranda’s en overkappingen bouwen wij ook uw houten schutting. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kijken samen met u hoe we uw droomschutting het beste kunnen realiseren. Zo is het verstandig om de palen van hardhout te laten maken. De planken zelf bestaan meestal uit geïmpregneerd hout. Deze gaan boven de grond zo’n twintig tot dertig jaar mee. Maar niet alleen voor uw nieuwe schutting kunt u bij ons terecht. We verzorgen ook kleine renovaties voor uw hek en halen de bestaande afsluiting graag voor u weg.

Bij Topklus NH kunt u zorgeloos uw schutting laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van alle soorten omheiningen en werken tegen een laag tarief. Op al ons werk krijgt u tevens een jaar lang garantie. Voordat de werkzaamheden beginnen, bespreken we de plannen met u. Hierna maken we een offerte op maat om vervolgens aan de slag te gaan.

Wilt u meer weten of een schutting op maat laten maken door Topklus NH? Bel naar 06-51865425 of vul het contactformulier in op onze website. We nemen spoedig contact met u op.