slide1
slide2
slide3
slide4

Topklus NH maakt uw steigerhouten meubel op maat

Wilt u een steigerhouten meubel op maat laten maken in omgeving Heerhugowaard? Dan kunt u terecht bij Topklus NH. Wij verzorgen tegen een voordelige prijs de gewenste meubelstukken van steigerhout. Tevens geven wij minimaal een jaar garantie op al onze werken.

Tafels, stoelen en banken van steigerhout in Heerhugowaard

Wij leveren steigerhouten meubels volledig naar uw wens. Of het nu gaat om een steigerhouten bank of steigerhouten tafel, bij ons kunt u alle soorten meubels laten maken. Het materiaal ziet er mooi en robuust uit en heeft een natuurlijke impregnatie door al het cement wat er in gelopen is. Hierdoor blijft het hout ook langer goed en gaat het niet rotten als u het meubelstuk buiten neerzet. Steigerhout is vrij zacht en daardoor makkelijk bewerkbaar. Onze specialisten kunnen daardoor snel te werk gaan en in een korte tijd een prachtige steigerhouten meubel op maat bezorgen.

Ieder meubel van steigerhout in uw tuin is een verrijking en u beleeft er jaren lang plezier van zonder dat u het materiaal hoeft te behandelen. In overleg maken wij het ontwerp en een offerte om vervolgens voor u aan de slag te gaan.

Wilt u meer weten of een steigerhouten meubel op maat in omgeving Heerhugowaard door Topklus NH laten maken? Bel naar 06-51865425 of vul het contactformulier in op onze website. We nemen spoedig contact met u op.