slide1
slide2
slide3
slide4

Topklus NH verzorgt uw keukeninstallatie in Heerhugowaard

Hebt u een nieuwe keuken gekocht en wilt u deze voordelig laten plaatsen? Topklus NH verzorgt uw keukeninstallatie in Heerhugowaard tegen een laag tarief. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies en het plaatsen van alle soorten keukenblokken. Hierbij regelen we zelfs al het nodige installatiewerk.

Verbouwen en aanpassen van uw keukenblok inclusief installatie

Wilt u uw keuken laten installeren door ons klusbedrijf? We doen niet moeilijk over leidingen of afvoeren die niet op de juiste plek zitten. Zelf beschikken we over de nodige kennis en ervaring om de gewenste installatie voor u te fiksen en alles volledig naar uw wens te plaatsen. Een fijne bijkomstigheid is dat u bij ons al gauw 50% bespaart op plaatsingskosten in vergelijking met keukenleveranciers. Wij zijn zelfs goedkoper dan de Ikea. Voor uw keuken aanpassen zit u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Een keuken verbouwen lijkt zo opeens een stuk minder ingewikkeld.

Voordat de werkzaamheden starten bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. In overleg zetten we een plan op. Na goedkeuring van de offerte op maat doen we er alles aan om de gewenste keuken vernieuwing te verwerkelijken. Op al ons werk krijgt u minimaal een jaar garantie.

Wilt u meer weten of een keukeninstallatie in omgeving Heerhugowaard laten uitvoeren door Topklus NH? Bel naar 06-51865425 of vul het contactformulier in op onze website. We nemen spoedig contact met u op.