slide1
slide2
slide3
slide4

Topklus NH verzorgt uw badkamerrenovatie in Heerhugowaard

Topklus NH is onder andere gespecialiseerd in badkamerrenovatie in Heerhugowaard. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw badkamer vernieuwen. Onze specialist bespreekt graag de mogelijkheden met u door en maakt een plan op maat. We leveren een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Verbouwen en vernieuwen van uw badkamer

Wil u de badkamer renoveren en zoekt u het geschikte bedrijf? Nabij Heerhugowaard komen wij graag uw badkamer verbouwen in zo’n kort mogelijke tijd. U kunt de gehele badkamer vernieuwen of slechts delen daarvan. Zo voeren wij werkzaamheden als het aanleggen van bad, douche, afvoer, douchedrain, waterleidingen en doucheleidingen uit. We kunnen zelfs de volledige kamer strippen en vervolgens voorzien van een vloer met nieuwe voegen. Bij alle diensten proberen we maximaal gebruik te maken van de ruimte die de badkamer biedt.

Ter plaatse bekijken we wat Topklus NH voor u kan betekenen. Samen zetten we een plan op waarbij we kijken naar de nodige materialen en het ontwerp. Na goedkeuring van de offerte op maat doen we er alles aan om de gewenste badkamerverbouwing te verwerkelijken. Op al ons werk krijgt u minimaal een jaar garantie.

Wilt u meer weten of een badkamerrenovatie in omgeving Heerhugowaard laten uitvoeren door Topklus NH? Bel naar 06-51865425 of vul het contactformulier in op onze website. We nemen spoedig contact met u op.