Blog

Badkamers

Topklus NH verzorgt uw badkamerrenovatie in Heerhugowaard

Topklus NH is onder andere gespecialiseerd in badkamerrenovatie in Heerhugowaard. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw badkamer vernieuwen. Onze specialist bespreekt graag de mogelijkheden met u door en maakt een plan op maat. We leveren een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Verbouwen en vernieuwen van uw badkamer

Wil u de badkamer renoveren en zoekt u het geschikte bedrijf? Nabij Heerhugowaard komen wij graag uw badkamer verbouwen in zo’n kort mogelijke tijd. U kunt de gehele badkamer vernieuwen of slechts delen daarvan. Zo voeren wij werkzaamheden als het aanleggen van bad, douche, afvoer, douchedrain, waterleidingen en doucheleidingen uit. We kunnen zelfs de volledige kamer strippen en vervolgens voorzien van een vloer met nieuwe voegen. Bij alle diensten proberen we maximaal gebruik te maken van de ruimte die de badkamer biedt.

Ter plaatse bekijken we wat Topklus NH voor u kan betekenen. Samen zetten we een plan op waarbij we kijken naar de nodige materialen en het ontwerp. Na goedkeuring van de offerte op maat doen we er alles aan om de gewenste badkamerverbouwing te verwerkelijken. Op al ons werk krijgt u minimaal een jaar garantie.

Wilt u meer weten of een badkamerrenovatie in omgeving Heerhugowaard laten uitvoeren door Topklus NH? Bel naar 085-2080151 of stuur ons een e-mail. We nemen spoedig contact met u op.

Hieronder ziet u foto’s van een nieuwbouwhuis in Haarlem. Werkzaamheden die hier allemaal gedaan zijn: Aanleg bad en afvoer. Waterleidingen voor bad omleggen vanaf de doucheleidingen. Leidingen in vrezen. Aanleg douchedrain. Tegelen badkamer. Plaatsen douchewand. etc etc… Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgend project is een kleine Badkamer in Diemen. Werkzaamheden: Volledig strippen oude badkamer. Omleiden waterleiding en afvoer tbv bad en badkamermeubel. Aanleg bad. Tegelen, voegen en kitten badkamer. etc etc…

 

 

 

 

 

U ziet dat er vanuit een kleine badkamer toch genoeg mogelijk is om er zelfs een douche én een bad in te plaatsen. Op deze manier maakt u maximaal gebruik van een kleine ruimte. Hierin heeft elk gezinslid veel plezier van uw badkamer.

2012-04-10 19.51.38 2012-04-10 19.51.43

Alles is mogelijk, zo ook deze mooie douche met kiezel vloer en drain.

20130506_085431 20130507_165521 20130509_160158 20130511_210015

Bel of mail voor een afspraak en wij kijken bij u ter plaatse wat er allemaal in uw badkamer kan.

Een klusjesman vindt u bij Topklus Noord Holland.

No Comment

0

Post A Comment